Kellonaika on nyt 2024-04-22, 05:41

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Jäsenet ovat alkoholisteja, jotka haluavat toipua ja auttaa toisia toipumaan omista kokemuksistaan ja näkemyksistään kertomalla. Jäsenet pyrkivät rajoittamaan puheenvuoronsa vain omiin kokemuksiinsa, mutta samalla on suorastaan toivottavaa, että he tuovat esiin hyväksi havaitsemiaan elämänfilosofioita ja erityisesti AA-ohjelman ehdotuksia.Jäsenet eivät saa loukata tietoisesti toisia ihmisiä. Jäsenet eivät tuo viesteissään esille poliittisia tai yhteiskunnallisia suuntauksia tai poliittisten puolueiden ohjelmaa. Foorumin jäsenet kunnioittavat AA:n Perinteitä ja hyväksyvät AA:n ehdottamat Askeleet. Jäsenet eivät kerro mistään täällä lukemastaan tai näkemästään ulkopuolisille. Jäsenet eivät mainitse ulkopuolisille toisten jäsenten nimiä tai osoitteita, vaikka saisivatkin niitä tietoonsa.