AAWEBBI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AAWEBBI on

Siirry alas

AAWEBBI on Empty AAWEBBI on

Viesti  Kari W 2008-11-01, 13:09

AAWEBBI on suljettu AA-ryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut, koska haluat toipua alkoholismista sekä viedä sanomaa vielä kärsiville alkoholisteille. Sivusto pyrkii auttamaan sinua AA:n ohjelman, askelten ja perinteiden omaksumisessa ennen kaikkea kokemuksia vaihtamalla. Nyt loppuvuden 2008 ja alkuvuoden 2009 aikana sivustomme on muutosten kourissa. Muista, että pyrimme jatkamaan uudessa osoitteessa, mutta tämän MSN Yhteisömme toiminta jatkunee helmikuuhun 2009. Sitten meille tulee uusi osoite.

AA on miesten ja naisten toveriseura, jossa he jakavat keskenään kokemuksensa, voimansa ja toivonsa voidakseen ratkaista yhteisen ongelmansa sekä auttaakseen toisiaan tervehtymään alkoholismista.

Ainoa jäseneksi pääsyn vaatimus on halu lopettaa juominen. AA:ssa ei ole mitään velvotteita eikä jäsenmaksuja; toimimme omavaraisina omien vapaaehtoisten avustusten pohjalla. AA ei ole yhteydessä mihinkään aatteelliseen, uskonnolliseen tai poliittiseen suuntaukseen, järjestöön tai laitokseen. Se ei myöskään halua ottaa kantaa mihinkään kiistakysymykseen eikä asettua enempää puolustamaan kuin vastustamaankaan mitään. Ainoa päämäärämme on pysyä raittiina ja auttaa toisia alkoholisteja saavuttamaan raittius.


Kokemustenvaihdossa

pitäydymme alkoholismiin ja siitä toipumiseen. Voit kirjoittaa koska vain alkoholismiin ja toipumiseen liittyvästä aiheesta. Voit jatkaa keskustelua mistä tahansa aiheesta. Tutki keskustelukansioiden viestejä, joita on kertynyt jo paljon; ne ovat toipuvien alkoholistien itsetutkistelua ja viestejä toisille toipuville. Voit jäsenluettelon kautta olla sähköpostitse yhteydessä muihin AAWEBBIn jäseniin.

Sivuiltamme löydät AA-määritelmän, Askeleet, Perinteet sekä Käsitteet sekä hyviä linkkejä. Kansiossa OPAS AAWEBBIIN on lisätietoa sivustosta.

Perinteinen AA-kokous on meille alkoholisteille kokemuksen mukaan erityisen hyvä tapa saada tukea toipumiseen. Jos pohdit, mistä löytäisit tänään AA-kokouksen, nokkapalaverin, vilkaise osoitteesta http://www.aakokoukset.net.

Olen Kari W, alkoholisti ja tämän AAWEBBIN uuden osoitteen ylläpitäjä. Tässä osoitteessa https://aawebbi.palstani.com jatkamme nyt marraskuusta 2008 alkaen AAWEBBIN toimintaa, kun jouduimme tilanteeseen, että palveluntarjoaja ilmoitti lopettavansa ryhmien toiminnan helmikuussa 2009.

Kari W
Kari W
Kari W
Vetäjä

Viestien lukumäärä : 1110
Registration date : 01.11.2008

https://aawebbi.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa